Profiel viaDanza dansreizen Filosofie van viaDanza Waarom viaDanza Partners van viaDanza Links over santeria, salsa, Cuba, Havana, Trinidad enz.
viadanza dansreizen naar Havana, Cuba Terug naar de index van viaDanza salsa dansreizen naar Cuba
over viadanza het reisprogramma salsa cuba infos hotels prijzen en kalender online boeken contact
 

De salsa dansschool en lessen in Havana, Cuba

 
  het salsa dansteam in Cuba (klik op de foto voor een groter formaat)    

Een korte introductie over de salsa dansschool van viaDanza in Havana.

De dansschool:
viaDanza heeft voor u de beste danspartners uitgezocht. De door de Cubaanse overheid aangewezen, gecertificeerde, dansleraar is gespecialiseerd in diverse dansstijlen maar vooral in het lesgeven in salsa.

De lessen:
Bij aanvang van de cursus krijgt u eerst een aantal demonstraties van de diverse dansen die Cuba rijk is. Het team zal u verrassen met voorbeelden van de Mambo, Son, Cha cha cha, Rumba en natuurlijk de Salsa.

Na deze demonstraties zal u zelf beginnen met dansen. U doet dit nog in teamverband. Tijdens deze introductie wordt ook bekeken in welke categorie u valt (beginner, semi-gevorderde of gevorderde). Na aanleiding van deze eerste dag zal u een danspartner krijgen die u tijdens de gehele cursus zal bijstaan.

Naast de salsa krijgt u ook les in Son, Mambo, Rumba en Cha cha cha. Deze dansen zullen deel uitmaken van de lessen,
vaak aan het begin van iedere les. Natuurlijk zal u voornamelijk in salsa les krijgen, maar om u bekend te maken met deze dansstijlen en voornamelijk omdat de meeste van de eerder genoemde dansen ook deel uitmaken van de salsa, worden deze door de dagen heen belicht. Tevens wordt er veel aandacht besteed aan "lady style"

Certificaat:
Aan het einde van uw danscursus ontvangt u een certificaat (Certificado) van deelname. Uitgegeven door het "Centro National de Escuelas de Arte, Ministerio de Cultura Republica de Cuba", een erkend certificaat.


 

 
 

 

Om u alvast een voorproefje te geven van de danslessen klik hier voor het ritme van de salsa en om alvast lekker te oefenen voor uw salsa reis naar Cuba.