viaDanza de organisatie voor uw salsa reis naar Cuba Salsa reis, salsa, reis, salsa dansen, salsadansen, salsareis, salsaschool, salsa school, Cuba reis, Cubareizen, Havana,Trinidad, havana reis, havannareis, havana reizen,trinidad reis, vliegreis, , santeria, salsa ritme, levenslust, muziek, cubaanse stijl, lady style, muziek,vliegreis, vliegreizen, Holland, Amsterdam, nederland, Dans, dansen, dansreis,dans reis,dansreizen,danslessen,feest,alleenstaande reis, single reis, salsa dansschool, salsa reis cuba, salsareis cuba, fiesta´s, Cubaanse danspartner, dansschool cuba, dansschool havana
over viadanza het reisprogramma salsa cuba infos hotels prijzen en kalender online boeken contact

 

 

De Danslessen

Het onderwijs concept

Het viaDanza onderwijsconcept draagt vooral de handtekening van Helena Bernardo. Sinds vijftien jaar is zij salsa lerares in de internationale salsa scène. In Stuttgart leidt zij de viaDanza dansschool. Vele van haar verworven ervaringen heeft zij gebruikt binnen de lessen van onze Cuba salsa dansreizen. Met gewin voor onze gasten. Zij leren de Salsa in een missie van Europese efficiency en onder de vurige leiding van ons Cubaanse dansteam.

De Danscursus en de niveaus

Alle danscursussen vinden in de nabijheid van uw hotel plaats. De inhoud en het niveau van de cursus wordt op de reisgroep afgestemd. Hoofdzakelijk op drie tot vier niveaus en is er de mogelijkheid om individueel les te krijgen.

Wat viaDanza tevens uniek maakt is dat u kunt kiezen of u als man of als vrouw de salsa wil leren dansen. Ongeacht of u man of vrouw bent. U zal dan ook de juiste danspartner krijgen toegewezen.

Het voordeel van het gehele concept: Van beginners tot gevorderden iedere gast geniet het juiste onderwijs en voldoen wij aan het individuele verlangen. Iedere deelnemer danst met zijn of haar eigen Cubaanse danspartner van het viaDanza team.

U zult zien, het Cubaanse salsa gevoel springt vanzelf op u over!

Het Team

De hoge kwaliteit van de viaDanza danscursus is voor ons en onze gasten zeer belangrijk.
viaDanza heeft dan ook alleen maar mensen in dienst die een dansleraar opleiding bij “Casa de la Cultura” in Havana op het gebied van Cubaanse dans- en salsa succesvol hebben doorlopen. Tevens hebben zij  jaren ervaring op het gebied van dansinstructeur.

Een groter pluspunt: Wij zijn bekend met de typische problemen die Europeanen bij het dansen van salsa hebben.
Een doelgerichte training met daarin steeds terugkerende danstechnieken maakt dat ons dansteam u echt laat genieten van de Cubaanse salsa.
Neem daarbij in acht dat iedere deelnemer een eigen danspartner heeft. Vele van onze danspartners zijn ook actief binnen de Ballet, muziek of danssector en zijn zij bekend met diverse onderwijsniveaus

De lessen

Het onderwijs vindt in de regel in de ochtend plaats en duurt ongeveer drie uur*.
Afhankelijk van de door u geboekte reis, zijn er van 18 tot 21 uur aan danslessen. Iedere deelnemer krijgt een eigen Cubaanse danspartner. Ongeacht of u met uw (levens) partner komt of alleen deelneemt.
De eerste les begint met een overzicht van alle Cubaanse dansen. Daarna volgen de Salsa, ritmelessen en tijdtrainingen. Bekend worden met de andere Cubaanse dansen is van belang voor het ontwikkelen van uw salsa vaardigheden en behoort tot het standaard programma net zoals de salsa figuren en de Rueda de Casino.
Tijdens alle lessen geldt: Veel aandacht voor stijl, lichaamshouding en expressie!

Bovenal is het voor ons heel erg belangrijk dat u veel plezier heeft. U het vuur en het gevoel beleeft die Cubanen bij het dansen van de salsa ervaren.

Uiteraard promoten wij dit gevoel door met u naar de vele dansfeesten buiten de lessen te gaan. Wij vieren dit samen met u en ons viaDanza team! 

* Uit ervaring weten wij dat drie uur (per dag) Salsa onderwijs een optimaal resultaat geven. Mocht u toch meer lessen wensen dan kunnen wij daar altijd aan voldoen.