Uw Cuba reis begint bij viaDanza, salsa dansreizen naar Cuba salsa reis voor singles, salsa reis voor alleenstaanden, salsa dans genoegen, salsa speciaal voor gevorderden, salsa Cubana, Salsa voor beginners, salsa voor ieder niveau, salsa dansleraar, alleenstaande en partner, dansscholen in Havana Cuba,salsa dansen, reizen naar Cuba, salsa danslessen, Single salsa reis, salsa, reis, salsa dansen, Havana en Varader, Varadero, Singles vakantie Cuba salsadansen, salsareis, salsaschool, salsa school, Cuba reis, Cubareizen, Havana,Trinidad, havana reis, havannareis, havana reizen,trinidad reis, vliegreis, , santeria, salsa ritme, levenslust, muziek, cubaanse stijl, lady style, muziek,vliegreis, vliegreizen, Holland, Amsterdam, nederland, Dans, dansen, dansreis,dans reis,dansreizen,danslessen,feest,alleenstaande reis, single reis, salsa dansschool, salsa reis cuba, salsareis cuba, fiesta´s, Cubaanse danspartner, dansschool cuba, dansschool havana, Cuba reis, Cuba reizen, dans vakantie, dansvakantie, dansen in Cuba,salsa leren in Cuba,Salsa in Cuba,salsaholics, singlereizen, single reizen, single reis, singlereis
over viadanza salsa dansreizen naar Cuba het reisprogramma van onze dansreizen Salsa en Cuba Cuba informatie hotels in ons reisaanbod prijzen en kalender van onze salsa reizen Boeken van onze dansreizen contact met viaDanza, salsa dansreizen naar Cuba
 

Salsa dansen op het prachtige eiland Mallorca (Spanje)
Team viaDanza komt weer naar Europa 17-7-2017 - 23-7-2017

 

Salsa dansreizen naar Spanje Malllorca

 

 


Prijzen en data 

Uw hotel boeken Havana en of Trinidad ,Cuba. Hier vind u onze prijzen

Een overzicht van onze prijzen.

... meer

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Online brochure

Brochure viaDanza salsa dansreizen naar Cuba en Mallorca

Overzicht van onze salsa dansreizen naar Cuba

Onze reizen overzichtelijk op een pagina

                                 ... meer

Onze facebook pagina
Like us on Facebook

 

 

   
Voor het tweede jaar op een rij gaan wij weer naar het prachtige eiland Mallorca in Spanje. Ons team komt speciaal over vanuit Cuba om ons concept op het Ballearische eiland aan u door te geven. Een week genieten van Cubaanse salsa afgewisseld met zand, zee en strand en in de avonduren zoeken wij gezamenlijk de Cubaanse salsa dansvloeren op om heerlijk te dansen.

     Team viaDanza Cuba in  Mallorca         Team Cuba in Mallorca

Wat kunt u verwachten in Mallorca?
7 DAGEN Mallorca (Spanje) met 15 uur les, waarvan 2 uur praktijk.
De lessen worden in de ochtend gehouden in het hotel.  Wij hechten grote waarde aan de dans interpretaties, stijl en expressie. Daarom worden mannen en vrouwen herhaaldelijk afzonderlijk onderwezen en samengebracht in de "Styling class"

AANTAL DEELNEMERS
6-20 personen; voor singles en koppels.

DANSNIVEAUS
- Voor beginners met basiskennis & Intermediate
- Cubaanse Stijl

PRIJS
Vanaf € 890
Incl. Ontbijt en avond maaltijd

Hotel El Cid ****

Hotel el Cid Mallorca Hotel el Cid Mallorca

El Cid ligt direct aan het strand van Can Pastilla op Mallorca. Het centrum van Palma de Mallorca ligt op ongeveer 10km van het hotel. Er is een regelmatige busverbinding naar Palma. Dichter bij huis zijn er tal van winkels, restaurants en nachtclubs. Het hotel heeft moie kamers met goede faciliteiten, de nabijheid van de zee en nog veel meer voor een ontspannen en aangenaam verblijf.

Programma van dag tot dag:
Dag 1: Maandag
Aankomst in Mallorca en hotel check-in. Avond meet-and-greet met tapas en welkom Cocktail. Voor hen die dat willen, de mogelijkheid voor een bezoek aan de salsa dansvloer van Mallorca. Of je kan gewoon de avond doorbrengen in de gezellige en vrolijke sfeer van het hotel of het gezellige stadje Can Pastilla.
 
Dag 2: dinsdag
In de ochtend begint de beoefenen van dans, combinaties (figuren) en partner werk. Je bent vrij om de middag te besteden zoals je dat wil. Het hotel ligt direct aan het strand dus waarschijnlijk is de keuze zo gemaakt. Verken uw vakantieoord Can Pastilla en het omliggende gebied. Geniet van enige tijd in het zwembad. Voor degenen die willen dansen, breng een bezoek, met de groep of alleen, aan een van de vele lokale Salsa-Clubs.

Dag 3: woensdag
Zoals elke ochtend, bepalenwe de stemming van de dag met onze salsa danslessen. In de namiddag zou het best zijn om onze eerste gezamenlijke excursie naar Palma de Mallorca te doen. Een werkelijk prachtige stad! Wandel door de smalle straatjes in het historische centrum van de stad, bewonder  de prachtige paleizen en binnenplaatsen en geniet van een kopje koffie onder de arcades. Een aanrader is de historische vesting in Palma. Het terras op het dak biedt u een schitterend uitzicht op de haven en de kathedraal. Niet later dan 18:00, zullen we allemaal weer bij elkaar komen in het hotel voor een Salsa dansles en gaan daarna naar de Latijns-Bar Marchica. Salsa is natuurlijk wat hier gedanst  wordt . Overigens, al onze dansavonden zijn louter op vrijwillige basis - mocht u ooit nog andere plannen, zoals een bezoek aan de legendarische Ballermann,  hebben dan bent u natuurlijk vrij om dat te doen.

Dag 4: donderdag
De vierde dag begint op een ontspannen manier: Een duik in het zwembad, ontbijt, Salsa dansles.
De middag is vrij om te doen wat u wil en dat is misschien gewoon zonnen aan het zwembad of op het strand. Sportliefhebbers kunnen gebruik maken van het brede recreatie en (water) en de sportprogramma's in de omliggende gebieden.
Een dag-trip suggestie voor de eiland ontdekkingsreizigers: Huur een scooter en doe een korte reis rond het eiland. De bergen van Mallorca zijn uniek, en buiten de gebaande paden langs de kust, zijn er vele romantische vissersdorpjes en afgelegen baaien, zoals de baden paradijzen Cala de Sa Comuna en Cala S'Amunia ligt net ten zuiden van Santanyi.  Donderdagavond wordt het weer een warme avond tijdens het salsa avondprogramma, dus kleedt u luchtig!

Dag 5: vrijdag
Na het ontbijt gaan we werken aan onze stijl in de salsalessen. In de middag heeft u genoeg tijd voor een nieuwe excursie. Zo kunt u een bezoek brengen aan de legendarische Sa Dragonera - de Dragon Island. Een prachtige natuurlijk hoogtepunt dat zijn bezoekers betovert met zijn unieke fauna en een fantastisch uitzicht. 'S Avonds gaan we wederom de salsa dansvloeren in Mallorca onveilig maken . We beginnen bij het hotel en ga dan naar "Moods", het trendy in-club in Portals.
Dag 6: zaterdag
We hebben onze laatste dansles in de ochtend en de rest van de dag behoort aan u. Wandel eens door de straten van Palma, Breng de laatste dag door op het strand strand of gewoon met het genieten van de omgeving of een heerlijk maal in één van de vele restaurantje in Can Pastilla..... maar bewaar nog wat energie omdat we ‘s avonds natuurlijk weer de dansvloeren gaan opzoeken voor een laatste avond salsa!
We beginnen  met een maaltijd in een authentieke Mallorcaanse visrestaurant in Can Pastilla. Daarna zullen we overgaan tot Tu Clave om samen de laatste lange salsa avond te vieren

Dag 7: zondag
Ons eilandleven eindigt helaas vandaag. Hasta la vista Mallorca. Tot ziens...

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op of boek direct via ons boekingsformulier