viaDanza de organisatie voor uw salsa reis naar Cuba Salsa reis, salsa, reis, salsa dansen, salsadansen, salsareis, salsaschool, salsa school, Cuba reis, Cubareizen, Havana,Trinidad, havana reis, havannareis, havana reizen,trinidad reis, vliegreis, , santeria, salsa ritme, levenslust, muziek, cubaanse stijl, lady style, muziek,vliegreis, vliegreizen, Holland, Amsterdam, nederland, Dans, dansen, dansreis,dans reis,dansreizen,danslessen,feest,alleenstaande reis, single reis, salsa dansschool, salsa reis cuba, salsareis cuba, fiesta´s, Cubaanse danspartner, dansschool cuba, dansschool havana
over viadanza het reisprogramma salsa cuba infos hotels prijzen en kalender online boeken contact

 


Informatie over uw Cuba reis
Faciliteiten
Programma van dag tot dag
De danslessen

Havana Puur 8 of 14 dagen

Deze reis is perfect voor de zogenaamde “Salsaholics” .
acht dagen Havana Puur, met daarin dagelijks Salsa dansen,
Salsa horen en Salsa (be)leven.Vervolgens
U heeft in deze reis tijd om zowel de salsa te leren of het door u al geleerde niveau te optimaliseren en daarnaast te genieten van al dat deze stad u kan bieden.

Cultuur opsnuiven door middel van een wandeling door de stad of een bezoek aan een van de vele musea, café´s bezoeken of een terrasje te nemen onder het genot van een van de vele cocktails en de vaak aanwezige muzikale begeleiding.

Bij de negen daagse reis, heeft u de mogelijkheid om
Havana op de laatste dag nog eens te doorkruisen. U krijgt de gelegenheid om op eigen gelegenheid nogmaals te genieten
van de mooie plekjes die Havana rijk is. Op dag negen is het tijd voor uw vertrek, wij van het viaDanza team hopen dan ook dat u terugkijkt op een onvergetelijke reis!

In “Havana Vieja” Cubaans voor de oude stad Havana, bevinden zich de hotels waarin u logeert. Hier leert u van onze “native” dansprofessionals de originele Cubaanse Salsa, en vanuit hier vervoeren wij u naar de beste Salsaclubs en restaurants
van de stad. De charme van Havana en de gastvrijheid van de bewoners zullen u hierna niet meer loslaten

Havana Plus

Optioneel kunt u kiezen voor de reis Havana Plus. Deze reis is als Havana Puur maar deze kunt u aanvullen met enkele dagen aan het prachtige strand van Playas del Este.
Neem een kijkje bij Prijzen en Kalender voor meer informatie.

 

Muzikanten

Cocktail in Havana